2017, szeptember 20 - szerda,
Home » Életmód » Távkapcsolat

Távkapcsolat

Kapunk egy új munkát és azt vesszük észre, hogy több kilóméternyire vagyunk a legkedvesebb személytől az életünkben.

Austin-motel-so-close-yet-so-far-outBármilyen fájó is volt a döntés, de meg kellett hoznunk, mert az a döntés vitt előre akkor. Mégis érezzünk, hogy hiányzik másik felünk, aki addig mellettünk volt, de nem tehetünk semmit, mert köt a hivatásunk. Mi a helyes döntés ekkor?

Megbeszélni a párunkkal, hogy csatlakozzon hozzánk, hogy éljen velünk, hogy kezdjünk új életet egy másik helyen, vagy folytassuk a tápkapcsolatot. Itt a bökkenő.

Mit tudunk tenni, ha másik felünket, máshova köti a lakás, a hivatás, az autó és nem tesz meg mindent, hogy velünk lehessen? Azok a dolgok mind pótolhatóak, azonban egy lelkitárs nem. De mégis mi mit tennék fordított helyzetben? Vajon mi feladnánk házat, lakást, hivatást, hogy változtassunk?

Mégis kinek van kedve randira járni és ismerkedni, ha már találtál valakit, akiben maximálisan megbízol és ismeri minden porcikádat és félszavakból is megértitek egymást. Más azt mondaná szerencsés vagy. De mit ér az egyedül eltöltött idő, ha nem oszthatod meg azzal a személlyel, akit igazán szeretsz. Akkor addig félemberként élsz és folyton azon bánkódsz hogy miért nem alakult másképpen?

Személy szerint azt vallom, hogy rengeteg lelkierő szükséges egy tápkapcsolat életben tartásához, ami szépen lassan minket őröl fel. Kialszik az addigi élet bennünk és érezzük valami új kezdődik az életünkben.

Hűséges vagyok a páromhoz, de szerintem távkapcsolat nem létezik. Az érzelmeinket nem tudjuk átadni akkor, és amikor szeretnénk és ez belülről őröl fel…

Check Also

Tündéri fotók: 3 éves ikrek ölelik az újszülött tesóikat

Egy profi fotós maga is megtanulta milyen nehéz újszülötteket lefotózni nagyobb tesóikkal. Juliet Cannici a …

A pozsonyi sortűz áldozataira emlékeztek

A csehszlovák légió katonái által 1919-ben békés tüntetőkre leadott sortűz áldozataira emlékeztek felvidéki magyarok vasárnap, …

Vélemény, hozzászólás?