2017, augusztus 20 - vasárnap,
Home » Sport » F1 » Bajban a Mercedes

Bajban a Mercedes

A legfrissebb hírek szerint a Mercedes is elveszít egy nagy nevet a Forma-1-ben, aki a Ferrarinál folytathatja tovább a pályafutását.

ferrari 1Az elmúlt időszakban rendre megszokhattuk azt, hogy valaki elhagyja a Ferrarit. Az olaszok olyan átalakításokba kezdtek bele, amire eddig nem igazán volt példa a legendás márka történetében.

Az új vezetőség és elnökség már több vezető pozícióban dolgozó mérnököt küldött el a csapattól, akiknek természetesen már részben megvan az utódlásuk. Nyilvánvalóan nem mindenki számára vonzó a Ferrari, így lehetséges, hogy Bob Bell és Rob Marshall a „nagyok” közül nem fog csatlakozni.

A Mercedesnél Jock Clear teljesítménymérnök távozása válhat rövidesen hivatalossá. Az 1963-ban született brit szakember rendkívül tapasztalt és valóban nagy név a szakmájában, miközben Lewis Hamilton, Michael Schumacher, Nico Rosberg, Rubens Barrichello, Takuma Sato, David Coulthard és Jacques Villeneuve közvetlen közelében is dolgozott már a Forma-1-ben.

A pletykák szerint Clear lehetséges új munkahelye a Ferrari lehet, ami nem lenne meglepő, mivel mint már azt említettük, a Ferrarinál több fontos új pozíció is megüresedett, és valószínűleg Clear nagyobb beosztásban dolgozhatna tovább a Forma-1-ben.

Check Also

Az első hivatalos kép Alonso balesete után

Fernando Alonso „életjelet” adott magáról és megtörte a csendet, amivel megnyugtatta a rajongóit. „Ebéd idő! …

Január végén érkezik a 2015-ös Ferrari

Maurizio Arrivabene tegnap elárulta, jövőre is csak internetes bemutatót fognak tartani, ahogy tették azt az …

Vélemény, hozzászólás?