2017, augusztus 20 - vasárnap,
Home » Film » Újabb Shrek rész jön

Újabb Shrek rész jön

A DreamWorks egyik legnagyobb sikere kétség kívül a Shrek volt, az első film 2001-ben hatalmas kasszasiker volt, és a kritikusok is nagyon lelkesen fogadták. Összesen 484 millió dollárt hozott a rajzfilm, miközben a költségvetése 60 millió volt.

ShrekA folytatás aztán 2004-ben aztán megismételte a sikert. Kár volt az egészet a harmadik résszel elrontani, bár anyagilag ez is termelt rendesen, elég gyengére sikerült, sem a nézők, sem a kritikusok nem örültek neki, de azért csak lehúztak róla egy bőrt 2010-ben is.

Az NBC Universal, ami nemrég közel 4 milliárd dollárért vásárolta fel a DreamWorks-öt, – miután az szakított a Disney-vel, – most állítólag a Shrek feltámasztását tervezi, már csak azért is, mert a stúdió most évente csak két filmet gyárt, amit ők szeretnének négyre növelni. DreamWorks stúdió, aminek egyik társalapítója Steven Spielberg, pár hónapja döntött úgy, nem hosszabbítja meg augusztusban lejárt forgalmazási szerződését a Walt Disney Co. filmvállalattal.

Az persze egy dolog, hogy a stúdió úgy dönt, hogy csinál egy ötödik Shrek-et, az igazán nagy kérdés az, hogy az egykori főszereplők, Mike Myers, Cameron Diaz, Eddie Murphy, és Antonio Banderas is beállnak-e mögéjük?

Check Also

Új részekkel jön az X-akták

A Fox tévécsatorna a hírek szerint belevág a legendás sorozat folytatásába. A két egykori főszereplő, …

Tündéri magyar történet terjed külföldön

Ujj Mészáros Károly első mozifilmje, a Liza, a rókatündér című abszurd romantikus vígjáték nyerte a …

Vélemény, hozzászólás?