2017, szeptember 23 - szombat,
Home » Sport » Foci » Újabb kihagyás vár Csiki Norbertre

Újabb kihagyás vár Csiki Norbertre

Ismét próbára teszi az élet az MTK Budapest 22 éves szélső támadóját. A fiatal futballista az utóbbi hónapokban egymás utáni komoly sérülésekkel bajlódott, melyeket sorra a mérkőzéseken szenvedett el.

Csiki Norbert2013. februárjában íngyulladás volt a térdében, emellett még combizomszakadást is szenvedett. Áprilisban vádliszakadással majd
három hónappal később porcbeszakadással küszködött. Akkor senki sem gondolta volna hogy ez a sérüléssorozat újra jelentkezik játékosunknál. A Ferencváros elleni rangadón egy ártalmatlan mozdulat során aláfordult a bokája, aminek következtében elszakadt a bokaszalagja. Várhatóan 6 hét kihagyás vár rá.

Nem véletlen hogy az MTK tehetsége mellett az edző és a csapattársak is elkeseredettek, hiszen Csiki Norbert a csapat kulcsfontosságú emberévé vált stabil, de mégis meglepetéseket hozó labdajátékával, gyorsaságával és beadásaival. A sérülések azonban megakadályozzák abban hogy pályára lépjen, és kivegye a részét a csapat győzelmi szériájából. Kérdéses még hogy Vass Patrik, Bese Barnabás vagy Horváth Zsolt fogja pótolni a szélső helyét addig amíg újra nem lesz bevethető formában.

A Hidegkúti Stadionban játszó futballisták nagyon elszántak, muszáj lesz elérniük a kitűzött céljukat, ha feljebb akarnak lépni a ranglistán. A kérdés már csak az hogy Csiki Norbert nélkül is tudják folytatni ezt a sikerszériát, vagy az ETO idegenbeli győzelmet arat majd a kék-fehérek ellen. Az elmúlt rangadókra visszatekintve, mindkét csapat teljesítménye eléggé ingadozó, ezért mindenképpen izgalmas mérkőzésre számíthatunk.

Check Also

Pécsi siker a Bozsik Stadionban

Mondhatni, hiába nézte meg kedvenc csapatát pár száz kispesti szurkoló, akik szinte az egész mérkőzésen …

Magyarország új labdarúgó válogatott kerete

Magyarország szövetségi kapitánya, Dárdai Pál szeptember 26-án kihirdette a válogatott keretét. A meghívót kapó játékosokra …

Vélemény, hozzászólás?