2017, augusztus 23 - szerda,
Home » Film » Új részekkel jön az X-akták

Új részekkel jön az X-akták

A Fox tévécsatorna a hírek szerint belevág a legendás sorozat folytatásába. A két egykori főszereplő, Gillian Anderson és David Duchovny így nemsokára újra együtt üldözhetik a földönkívülieket.

Úgy tűnik, a legendás sorozat folytatása egyre közelebb kerül a megvalósításhoz. A TV Wise információja szerint a Fox csatorna valóban belevág egykori ikonikus szériájának folytatásába, amelyet annak idején 1993 és 2002 között sugároztak világszerte.

x-aktákJanuárban még arról cikkeztek, a csatorna tervezi újabb epizódok leforgatását, most azonban már két teljes, ám egyelőre rövidített, kevesebb mint 10 epizódos évadról írtak a jól értesült hírforrások.

A két főszereplő, David Duchovny és Gillian Anderson egyelőre még tárgyal a lehetséges folytatásról, ám ha a produkció megvalósul, újbóli feltűnésük a képernyőn szinte biztosra vehető, hiszen nélkülük aligha képzelhető el a földönkívüliekkel, gonosz háttérhatalommal és paranormális tevékenységekkel rémisztgető sorozat.

Ha zöld lámpát kap, a forgatás akkor sem kezdődhet el nyár előtt, mivel David Duchovny jelenleg az Aquarius című sorozaton dolgozik, Gillian Anderson pedig az itthon is látható Hajsza (The Fall) harmadik évadában szerepel.

A forgatókönyvet a széria atyja, Chris Carter írja majd, a sorozat, valamint az X-akták mozifilmek írója-producere, Frank Spotnitz visszatérése ugyanakkor még kérdéses, ő jelenleg az Európában forgatott Crossing Lines című sorozatot készíti.

A végső döntés heteken belül megszülethet.

Check Also

Folytatják a botrányfilmet

Három éven belül érkeznek a mozikba az E. L. James által jegyzett Ötven árnyalat-trilógia folytatásai …

Tündéri magyar történet terjed külföldön

Ujj Mészáros Károly első mozifilmje, a Liza, a rókatündér című abszurd romantikus vígjáték nyerte a …

Vélemény, hozzászólás?