2017, szeptember 23 - szombat,
Home » Belföld » Több mint négy tonna könyvadományt kapott a nagyhalászi iskola

Több mint négy tonna könyvadományt kapott a nagyhalászi iskola

nagyhalaszTöbb mint tízezer könyvet ajándékozott a budapesti Főtáv Rt. a Baptista Szeretetszolgálat Pedagógiai Intézetének, majd Szabó Csaba oktatási igazgató úgy döntött, a Csuha Antal Baptista Általános Iskolának adományozzák a könyveket.

A nagyhalászi általános iskola fenntartója az elmúlt tanévtől kezdve a Baptista Szeretetszolgálat lett. Azóta már többféleképpen támogatta a Szeretetszolgálat az iskolát, például a műfüves futballpálya megépítéséhez négymillió forint támogatást nyújtottak.

A könyvek összsúlya több mint négy tonna, így nem volt egyszerű feladat eljuttatni őket az iskolába. Háromszor járta meg a Budapest-Nagyhalász utat a Szeretetszolgálat furgonja, mire az utolsó könyvrakomány is megérkezett.

Petró László, az általános iskola igazgatója kész volt fogadni a rekordmennyiségű könyvadományt, a könyveket tárolni, rendszerezni kell, ez az iskola feladata.

Amit a nagyhalászi iskola nem használ majd, vagy több példány létezik az adott könyvből, tovább fogja adni más iskoláknak.

nagyhalasz1

Check Also

Dutyiba mennek Gyurcsány titkosszolgálati vezetői?

Két tárgyalási napot tűzött ki a Fővárosi Ítélőtábla a Gyurcsány-kormány két titkosszolgálati vezetője és titokminisztere …

Kizárják-e a Fideszt az Európai Néppártból?

Manfred Weber nagyra értékelte azt, hogy a magyar miniszterelnök elment az Európai Parlamentbe, és mindig …

Vélemény, hozzászólás?