2017, augusztus 20 - vasárnap,
Home » Bulvár » Schwarzenegger elégedett magával

Schwarzenegger elégedett magával

Az egykori terminátor úgy érzi, korához képest egészen jó alakításra képes még az akciójelenetekben is.

Arnold Schwarzenegger“Jó formában vagyok” – jelentette ki a 67 éves Arnold Schwarzenegger a Terminator: Genisys című új sci-fi akciófilmje európai premierjén, vasárnap este Berlinben.

Több mint harminc évvel azután, hogy először tűnt fel a filmvásznon a kiborg szerepében, a filmsztár a Terminátor-filmsorozat ötödik epizódjában is eljátszotta a robotot. Az első három részre világszerte több mint egymilliárd dollárért váltottak jegyet a nézők. A széria 2009-ben bemutatott Terminátor – Megváltás című negyedik részében Arnold Schwarzenegger nem szerepelt, mert színészi pályafutását egy időre megszakítva a politikának szentelte magát, akkoriban még Kalifornia kormányzója volt.
A berlini premieren rajongók százai várták a színészt.

“Nagyszerűen éreztem magam a forgatáson. Jó formában vagyok. Minden gond nélkül megcsinálom az akciójeleneteket. Semmi sem változott. Idősebb lettem, de nem satnyultam el” – mondta a vörös szőnyegen.

A Terminator: Genisys című filmben a gépekkel szembeni ellenállást vezető John Connor (Jason Clarke) visszaküldi Kyle Reese őrmestert (Jai Courtney) az időben, hogy megvédje anyját, Sarah Connort (Emilia Clarke), de ott nem várt, drámai változásokkal szembesülnek a szereplők.

A Terminator: Genisys című filmet július 2-ától játsszák a magyar mozikban.

Check Also

An­gel­ina Jolie újabb hazugsága

Nem csak Brad Pitt­ről ha­zu­do­zik fo­lya­ma­to­san. Má­so­kat is meg­bán­tott már az ígé­re­tei meg­sze­gé­sé­vel, pedig nekik …

Sophie Marceau visszavonul

Még a tavasszal sokkolta ezzel a francia színésznő az egyik hongkongi lap újságíróját, miután az …

Vélemény, hozzászólás?