2017, augusztus 20 - vasárnap,
Home » Sport » F1 » Red Bull: Az autónk teljesítménye örökre titokban marad

Red Bull: Az autónk teljesítménye örökre titokban marad

A Renault nagyobb hatással van a Red Bullra, mint a kiscsapatra, a Toro Rossora. Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke sajnálja, hogy a Toro Rosso is hasonló problémákkal szenved a motort illetően, de az RB11 még nehezebben alkalmazkodik a gyenge motorhoz.

A Red Bull súlyos vádjai után, amivel beszállító partnerüket, a Renault-ot illették, már érthető, hogy a Toro Rossonál is hátrányos helyzetben van a francia gyártó. Az osztrákok junior csapata is problémákkal küzd. Max Verstappennek egy motorhiba miatt kellett feladnia az ausztrál versenyt, Carlos Sainz Jr. pedig a vezethetőséggel küzdött.

red-bullA faenza-i csapat teljesítménye ugyanakkor meggyőző volt. Gyorsan szárnyra is kaptak a pletykák, hogy a Toro Rosso jobb munkát végzett a nagy testvércsapatnál. Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke legnagyobb problémaként a gyenge motort nevezte meg, ami negatív hatással van az RB11-re. „Ugyanazokkal a nehézségekkel küzdenek.” – mondta Horner a Toro Rosso problémáiról. „Végső soron ez egyszerűen csak drámai hatással volt a mi autónkra.”

Horner úgy látja, hogy a teljesítményüket azért nem tudják kihozni az autóból, mert nem tudják optimálisan beállítani, és így az autó képességei rejtve maradnak. „Szerintem a motorproblémák sok mindenre magyarázatot adnak: a kanyar be- és kijáratára, az abroncsok kopására, a csúszkálásra.” – magyarázza a csapatfőnök.

Check Also

Január végén érkezik a 2015-ös Ferrari

Maurizio Arrivabene tegnap elárulta, jövőre is csak internetes bemutatót fognak tartani, ahogy tették azt az …

Bajban a Mercedes

A legfrissebb hírek szerint a Mercedes is elveszít egy nagy nevet a Forma-1-ben, aki a …

Vélemény, hozzászólás?