2017, augusztus 21 - hétfő,
Home » Bulvár » Megtolták repülőgépüket az utasok, hogy fel tudjon szállni

Megtolták repülőgépüket az utasok, hogy fel tudjon szállni

Egy orosz repülőgép utasai megtolták a repülőtér kifutójára fagyott repülőgépüket.

gepA Tu-134-es utasszállító repülőgép fékrendszere kedden fagyott be a nyugat-szibériai Igarka város repülőterén, ahol a hőmérő mínusz 52 Celsius-fokot mutatott.

A fedélzetén ülő utasok kiszálltak a gépből, és elkezdték tolni a légi járművet a kifutópályán – közölte az orosz ügyészség közlekedési ügyekkel foglalkozó részlege szerdán.

Az egyik utas által készített és a YouTube-ra feltöltött videofelvételen látható, ahogy mintegy húsz férfi kicsattanó jókedvvel tolja a Tu-134-est a szárnyánál. “Rajta, rajta!” – kiáltozták.

A Katekavia légitársaság gépe, amely 81 utast szállított, a szibériai Krasznojarszkba tartott, és számottevő késés nélkül érkezett meg később.

A légitársaság műszaki igazgatója az orosz médiának elmondta, a műszaki személyzet gyakorlatlansága volt az oka annak, hogy befagyott az olaj a fékrendszerben.

Check Also

Elhunyt Gábor Zsazsa

A magyar származású amerikai színésznő 99 évesen tért örök nyugalomra december 18-án, vasárnap délután. Bulvártörténetek, …

An­gel­ina Jolie újabb hazugsága

Nem csak Brad Pitt­ről ha­zu­do­zik fo­lya­ma­to­san. Má­so­kat is meg­bán­tott már az ígé­re­tei meg­sze­gé­sé­vel, pedig nekik …

Vélemény, hozzászólás?