2017, szeptember 20 - szerda,
Home » Bulvár » Magyar tehetségek találtak egymásra

Magyar tehetségek találtak egymásra

Az X-Faktorból és a Csillag Születikből ismert énekesnő, Szirota Jennifer és a fiatal gitárvirtuóz, Somogyi Remig mostantól a színpadon egy pár!

IMG9254_közös-kicsiA tehetséges énekesnőről nem sokat hallottunk a tehetségkutató műsorok óta, de most egy videó kering az interneten, melyben Jennifer a jövőbeli terveiről beszél és nem egyedül.

Somogyi Remig neve nem ismeretlen a zenészek és a rockzenét kedvelők számára. A most 16 éves zenészt 13 éves kora óta láthatjuk a színpadon. Nevét nem kisebb zenekarokkal fűzik össze mint a P.Mobil vagy az Edda Művek.

13 éves voltam amikor először lehetőséget kaptam az Edda Művektől hogy vendégként játszak velük. Később az Arénában is felléphettem az év végi koncertjükön. A P.Mobillal először az Égi Zenekar Fesztiválon játszhattam a Petőfi Csarnokban, azóta sokszor a vendégük voltam.

A két fiatal előadó egy utazás alkalmával döntött úgy hogy együtt mennek tovább a zeneipar kikövezetlen útján. Egy közös lemezen dolgoznak melynek kiadását 2015. májusra tervezik.

Sokat dolgozunk a lemezen. Szeretnénk ha olyan színvonalas lenne mint amilyet megálmodtunk.

– mondja Jennifer.

A videót nézve és hallgatva, azt gondolom hogy Jennifer tehetségkutatókból való kiesését pozitívumnak könyvelhetjük el. Nem lett belőle celeb és nem vált a népbutítás részévé.

A fiatalok szerényen beszélnek terveikről de a képességeiket tekintve lehetnének akár szerénytelenek is. Bátran merem kijelenteni hogy Jennifer éneklése és Remig gitározása világszínvonalú és bármely országban megállná a helyét.

Jennifer a videóban arról is beszél hogy szeretnék az élőzenét a fiatalok körében is népszerűsíteni. Remélem sikerül nekik, mert az érzésem hogy a zenei kultúránk igen csak a béka feneke alatt van.

Azt mondták hogy ne próbálkozzunk egy ilyen lemezzel mert itt Magyarországon a színvonalas zene nem kell senkinek, jobban járunk ha valami egyszerűre megírt popdalt játszunk buta szöveggel.

– mondja Remig.

Biztos így van de akkor számunkra nem lenne értelme a zenélésnek.

Pontosan erre gondolok amikor azt mondom a zenei kultúránk erőteljesen csúszik lefelé. A producerek, menedzserek és kiadók azonnali pénzbevételhez akarnak jutni és ezt a „celebesítéssel” érik el.

„ Ilyen lehetőséggel már sokan kerestek fel, nem éltem vele.”

– mondja Jennifer.

És nagyon jól tette hogy nem élt vele! Így megmaradt nekünk tehetséges énekesnőnek akiről remélhetően még sokat fogunk hallani Remig oldalán. Várjuk a lemezt!

Check Also

An­gel­ina Jolie újabb hazugsága

Nem csak Brad Pitt­ről ha­zu­do­zik fo­lya­ma­to­san. Má­so­kat is meg­bán­tott már az ígé­re­tei meg­sze­gé­sé­vel, pedig nekik …

Sophie Marceau visszavonul

Még a tavasszal sokkolta ezzel a francia színésznő az egyik hongkongi lap újságíróját, miután az …

Vélemény, hozzászólás?