2017, augusztus 23 - szerda,
Home » Film » Folytatják a botrányfilmet

Folytatják a botrányfilmet

Három éven belül érkeznek a mozikba az E. L. James által jegyzett Ötven árnyalat-trilógia folytatásai – jelentette be a Universal Pictures stúdió a Las Vegas-i CinemaConon, a filmforgalmazók és mozitulajdonosok éves nagyszabású összejövetelén.

A stúdió közlése szerint A sötét ötven árnyalata 2017. február 10-én, A szabadság ötven árnyalata 2018. február 9-én kerül a mozikba.

szurke-otven-arnyalataA bestsellertrilógia első részének, A szürke ötven árnyalatának filmváltozata hatalmas sikert aratott: a produkció világszerte 568 millió dolláros jegybevételre tett szert Valentin-napi bemutatása óta.

A dúsgazdag vállalkozót alakító Jamie Dornan és a szeretőjét játszó Dakota Johnson továbbviszi szerepét a folytatásokban.

Sam Taylor-Johnson, A szürke ötven árnyalata rendezője azonban nem vállalta a folytatások leforgatását. A sötét ötven árnyalatának forgatókönyvét E.L. James férje fogja írni.

A Las Vegas-i CinemaConon Vin Diesel is színpadra lépett, bejelentve, hogy a Halálos iramban 8. része 2017. április 14-én érkezik a mozikba.

Check Also

Új részekkel jön az X-akták

A Fox tévécsatorna a hírek szerint belevág a legendás sorozat folytatásába. A két egykori főszereplő, …

Tündéri magyar történet terjed külföldön

Ujj Mészáros Károly első mozifilmje, a Liza, a rókatündér című abszurd romantikus vígjáték nyerte a …

Vélemény, hozzászólás?