2017, augusztus 20 - vasárnap,
Home » Sport » Foci » Fogjunk össze Horváth Tamásért!

Fogjunk össze Horváth Tamásért!

Horváth Tamást, a Kaposvári Rákóczi labdarúgóját agydaganat miatt a nyár folyamán megoperálták. Felépülése, rehabilitációja nemcsak hosszú időt vesz igénybe, hanem súlyos anyagi terhet is jelent a családja számára.

tomiA műtét óta számos NB1-es én NB2-es klub csatlakozott az MVM-Paks által elindított nagylelkű és segítőkész kezdeményezéshez, amely a „Gyógyulj meg Tomika! Segítünk!” néven indult útjára. Legutóbb a PMFC-MATIAS és a Vác FC lépett be a segítő kezek csapatai közé, egy-egy aláírt mezt árverezésre bocsátva szeretnének segíteni társukon.

A pécsi színekben játszó Szatmári Lóránd a Paks elleni hazai bajnoki mérkőzésén ajánlotta fel a tavalyi mezét, melyet az egész NB1-es csapat dedikált. Lóri aláírásokkal ellepett mezére október 25-ig, a hajrapecs@pmfc.hu e-mail címen lehet licitálni. A kikiáltási ár 10 ezer forint volt, mára ez meghaladta a 40 ezer forintot is. Aki még nagyobb értékűvé tartaná a baranyaiak 32-es mezét tovább emelheti a licitet. A tárgy helyére a „Gyógyulj meg Tomika! Segítünk!” jeligét kell beírni. Az üzenetben szerepeljen a felajánló neve, telefonszáma és természetesen az az összeg amit adományozni szeretne a Rákóczi középpályásának. A befolyt összeget a PMFC-MATIAS tisztelettel, sok erőt és kitartást kívánva ajánlja fel Horváth Tominak, így már ők is hozzá tudnak járulni labdarúgótársuk felépüléséhez melynek állomásait könnyebb lesz megjárni ha ilyen sok szeretetet, támogatást és adományt kap a rehabilitáció időszakában.

tomi1A Vác FC is feltétlenül úgy érezte, sőt kötelességének látta hogy Tamás mellé álljanak, ezáltal a többi együtteshez hasonlóan elárverezik a csapat által aláírt piros mezt melyért folyamatosan folyik a harc, a legutóbbi felajánlás 60 ezer forintnál állt meg. Licitálni a Vác FC hivatalos facebook oldalán, a jótékonysági árverés című kép alatt lehet egészen október harmadikáig pontosan 14 óráig bezárólag. A legmagasabb összeget kifizető illető az október 4-i FC Dabas elleni hazai mérkőzésen veheti át az értékes mezt. A Vác FC az erkölcsi és anyagi támogatás mellett kéri a magyar labdarúgást és a sportot szerető közvélemény segítségét a játékos mielőbbi meggyógyulása érdekében.

Úgy hiszem, sőt biztos vagyok benne, hogyha a labdarúgó csapatok és az eddigi támogatók mellett még többen összefogunk és segítünk a Kaposvári Rákóczi tehetségének, akkor Tomi sokkal hamarabb fel fog épülni azáltal, hogy érzi és tudja hogy mennyien szurkolunk neki ahhoz hogy egészségesen, boldogan és újult erővel rendelkezve ismét a pályára léphessen.

Check Also

Pécsi siker a Bozsik Stadionban

Mondhatni, hiába nézte meg kedvenc csapatát pár száz kispesti szurkoló, akik szinte az egész mérkőzésen …

Magyarország új labdarúgó válogatott kerete

Magyarország szövetségi kapitánya, Dárdai Pál szeptember 26-án kihirdette a válogatott keretét. A meghívót kapó játékosokra …

Vélemény, hozzászólás?