2017, szeptember 20 - szerda,
Home » Bulvár » Eva Mendes és Ryan Gosling szakítottak

Eva Mendes és Ryan Gosling szakítottak

Mondják, hogy a világ legjobb nőjét is unja valaki – főleg, ha idegölően féltékeny a hölgy. Állítólag Ryan Gosling-nál is hasonló okok miatt telt be a pohár, és ezért mentek szét szépséges barátnőjével, Eva Mendes-szel.

evaryannew-bigEgy álom hullott darabjaira, hiszen Eva Mendes-t és Ryan Gosling-ot mindenki tökéletes párnak tartotta átlagon felüli külsejük miatt. Azonban hiába a tökéletes külcsín, ez sem volt elég ahhoz, hogy a szerelmesek kitartsanak egymás mellett. Noha már korábban is felrepültek a pletykák, hogy véget ért a sztárpár kapcsolata, a hírek mégsem bizonyultak igaznak. Sejthető volt ennek ellenére, hogy nincs minden rendben köztük.

Ismerőseik szerint most végérvényesen külön válnak Mendes és Gosling útjai, hiszen a féltékenységen túl a családalapításról is másként gondolkodtak. A gyönyörű színésznő elérkezettnek érezte az időt a gyermekvállalásra, ezzel azonban a világ legszexibb férfijának is kikiáltott Ryan nem értett egyet.

Az az egy biztos, hogy az örök magány veszélye nem fenyegeti őket. Vajon hányan sóhajtanak fel reménytelien a szakításuk hallatán?

Check Also

An­gel­ina Jolie újabb hazugsága

Nem csak Brad Pitt­ről ha­zu­do­zik fo­lya­ma­to­san. Má­so­kat is meg­bán­tott már az ígé­re­tei meg­sze­gé­sé­vel, pedig nekik …

Sophie Marceau visszavonul

Még a tavasszal sokkolta ezzel a francia színésznő az egyik hongkongi lap újságíróját, miután az …

Vélemény, hozzászólás?