2017, szeptember 20 - szerda,
Home » Bulvár » Demcsák: jogsi volt, nincs!

Demcsák: jogsi volt, nincs!

Elvették Demcsák Zsuzsa (36) jogosítványát! Az eset néhány héttel ezelőtt történt, azóta a TV2 sztárja reggelente édesapjára bízza két gyermeke iskolába szállítását.

demcsakAz esettel kapcsolatban megkérdeztük az érintettet is, aki elismerte: annyi kihágása volt, hogy „kipontozódott”, és egész egyszerűen egy kormányhivatali papír alapján le kellett adnia a vezetői engedélyét.

– Az elmúlt három évben 18 büntetőpontot halmoztam fel, ami automatikusan azzal jár, hogy bevonták a jogosítványom. A hibáimból tanultam, a büntetések mindegyikét maradéktalanul befizettem – nyilatkozta a Blikknek a műsorvezető, és hozzátette: el fogja végezni az úgynevezett utánképzést, és tiszta lappal sokkal figyelmesebben vezet majd. Ígérte, a jövőben még jobban odafigyel, hogy minden közlekedési szabályt betartson.

Úgy tudjuk, a műsorvezetőnek volt többek között gyorshajtása – nem is egy –, vezetés közbeni telefonálása, és más apróbb szabálysértési ügye.

Igaz, háromévenként elévülnek a büntetőpontok, de Demcsák Zsuzsa olyan szorgalmasan gyűjtögette ezeket, hogy még az elévülés előtt elérte azt a határt, amikor a jogosítványába került a kihágás.

Megkérdeztük az ügyben a rendőrség sajtóosztályát is, ahol az önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényre hivatkozva elhárították a válaszadást az ügyben.

Check Also

An­gel­ina Jolie újabb hazugsága

Nem csak Brad Pitt­ről ha­zu­do­zik fo­lya­ma­to­san. Má­so­kat is meg­bán­tott már az ígé­re­tei meg­sze­gé­sé­vel, pedig nekik …

Sophie Marceau visszavonul

Még a tavasszal sokkolta ezzel a francia színésznő az egyik hongkongi lap újságíróját, miután az …

Vélemény, hozzászólás?