2017, augusztus 21 - hétfő,
Home » Bulvár » Brad Pitt súlyos beteg!

Brad Pitt súlyos beteg!

A vá­ló­fél­ben lévő szí­nészt több­ször lát­ták egy or­vos­hoz be­osonni, ami sokak sze­rint egy tit­kolt be­teg­ségre utal.

Mintha nem lenne elég csapás a válás és az ellene folyó FBI-nyomozás, Brad Pitt még egy rejtélyes betegséggel is kénytelen megküzdeni. A színészt ugyanis többször látták az elmúlt napokban Beverly Hills egyik infektológiai klinikájára bemenni. Mindig nyitás előtt érkezik, hogy elkerülje a többi beteget, de így sem maradt titokban a dolog.

Az egészre egy szerencsétlen véletlen miatt derült fény. Az egyik reggel a szokottnál is hamarabb érkezett meg a klinikához Brad, és még nem volt ott senki, aki beengedje a magánparkolóba. Ám ekkor megjelent egy, szintén az épületben dolgozó nő, aki kinyitotta magának a kaput, a sztár pedig beslisszant az ő kocsija mögött. Ezt kiszúrta a biztonsági őr, és azonnal számonkérte Bradet, hogy mit művel.

A hangos szóváltásra pedig felfigyeltek a környékbeli üzletek dolgozói, akik később az újságíróknak elmondták, rendszeresen látják a színész autóját, csak eddig nem tudták, hogy ő az.

A rajongók természetesen rettenetesen aggódnak kedvencükért, hiszen az ember nem szokott ok nélkül infektológushoz járni. Vagyis a gyanú szerint Pitt valamilyen rejtélyes fertőzéstől szenvedhet.

Check Also

An­gel­ina Jolie újabb hazugsága

Nem csak Brad Pitt­ről ha­zu­do­zik fo­lya­ma­to­san. Má­so­kat is meg­bán­tott már az ígé­re­tei meg­sze­gé­sé­vel, pedig nekik …

Sophie Marceau visszavonul

Még a tavasszal sokkolta ezzel a francia színésznő az egyik hongkongi lap újságíróját, miután az …

Vélemény, hozzászólás?