2017, szeptember 23 - szombat,
Home » Sport » Foci » Beharangozó: Magyarország – Észak-Írország európa bajnoki selejtező

Beharangozó: Magyarország – Észak-Írország európa bajnoki selejtező

Már csak néhány száz jegyet lehet kapni a magyar válogatott vasárnapi Eb-selejtezőjére.

budapest-groupama-arenaA legolcsóbb kategóriás jegyek már elfogytak, a lelátó legjobb helyeire szóló 8500 forintos belépőkből (valamint a VIP-jegyekből) néhány százat még meg lehet vásárolni a vasárnapi Magyarország-Észak-Írország (Groupama Aréna, 18.00) Eb-selejtezőre. A rendelkezésre álló jegyeket kizárólag interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni a készlet erejéig, illetve legkésőbb szombat délig.

Szurkolói információk a Magyarország – Észak-Írország Eb-selejtező mérkőzésre:

Tájékoztatjuk a szurkolókat, hogy a stadionba kizárólag a jegyen feltüntetett bejáraton léphetnek be, és mindenki csak a jegyen szereplő ülésen foglalhat helyet. A mérkőzés előtt és alatt az Albert utcát lezárják, a gépkocsival érkezők a környező utcákban parkolhatnak, javasoljuk a Lurdy Ház parkolójának használatát. Transzparensek hitelesítésére 16.00-tól 18.00 óráig van lehetőség a 3-as kapunál.
A szervező a hatályos jogszabályoknak megfelelően, piktogramokkal és a sportlétesítmény alaprajzával is ellátott pályarendszabályokat helyez el a nézők bejáratainál.

Kérjük a mérkőzésre kilátogató nézőket, hogy:
• szíveskedjenek tájékozódni a részvételi feltételekről és magatartási szabályokról,
• kizárólag a belépőjegyen feltüntetett szektorban található ülőhelyet vegyék igénybe (UEFA mérkőzésen kizárólag ülőhely értékesítése engedélyezett, kérjük, hogy a mérkőzés ideje alatt foglalják el ülőhelyeiket),
• a sportlétesítmény körül csak korlátozott számban található parkoló, kérjük a gépkocsival érkező nézőket, hogy a parkolási lehetőségekről időben tájékozódjanak,
• a mérkőzésre történő időben bejutás érdekében, a megnövekedett forgalomra tekintettel, lehetőség szerint legkésőbb 17.30 órára érkezzenek a beléptetési pontokhoz,
• vegyék figyelembe, hogy a sportlétesítményhez tartozó területen kamerával történő megfigyelést alkalmazunk,
• a beléptetéshez hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas igazolványt
Az északírek elleni mérkőzésre még beléphetnek a nézők klubkártya nélkül.

Tiltott eszközök átvétele és kezelése:
A szervező által meghatározta azon eszközök, tárgyak körét, melyek bevitele a sportlétesítmény területére nem engedélyezett (parfüm, hajlakk, esernyő, stb.). Ezen tárgyak átvételéről és megőrzéséről gondoskodunk.

Transzparensek hitelesítése:
A Magyar Labdarúgó Szövetség, a nézők megfelelő kiszolgálása és a beléptetés gördülékeny végrehajtása érdekében, a válogatott mérkőzés előtt – 16.00 – 17.00 óra közötti időszakban – a Groupama Aréna 3. számú kapuja előtti területen (a területre történő bejutás az Albert Flórián útról lehetséges) engedélyezi a transzparensek, zászlók bevitelét. A sportlétesítmény területére kizárólag a szervező által engedélyezett transzparensek, zászlók bevitele engedélyezett.

A VIII. kerületi önkormányzat tájékoztatása szerint szeptember 7-én reggel 6 órától 24 óráig forgalmi rend változás lesz a Rezső tér környékén, és tilos megállni:
– az Elnök utca folytatásában a Rezső tér mindkét oldalán a Delej utca és a Bláthy Ottó utca között,
– a Rezső tér Üllői út felé eső oldalának mindkét oldalán a Delej utca és a Bláthy Ottó utca között,
– a Gaál Mózes utca folytatásában a Rezső tér mindkét oldalán,
– a Bláthy Ottó utca folytatásában a Rezső téren,
– a Delej utca folytatásában a Rezső téren.

Teljesen lezárják szeptember 7-én reggel 6 órától 24 óráig a Gaál Mózes utca folytatásában a Rezső teret.
A környéken az egy időpontban zajló rendezvények miatt várhatóan közel 30 ezer ember lesz jelen.
A hétvégén a 3-as metró vonalán a Nagyvárad tér és a Deák Ferenc tér között felújítási munkálatok miatt pótló buszok közlekednek.

Check Also

Pécsi siker a Bozsik Stadionban

Mondhatni, hiába nézte meg kedvenc csapatát pár száz kispesti szurkoló, akik szinte az egész mérkőzésen …

Magyarország új labdarúgó válogatott kerete

Magyarország szövetségi kapitánya, Dárdai Pál szeptember 26-án kihirdette a válogatott keretét. A meghívót kapó játékosokra …

Vélemény, hozzászólás?