2017, augusztus 20 - vasárnap,
Home » Életmód » A Terminátor alaposan kiosztotta a gúnyolódó trollt

A Terminátor alaposan kiosztotta a gúnyolódó trollt

A férfi “retardáltaknak” nevezte a fogyatékossággal élő sportolókat. Nem kellett volna.

Arnold Schwarzenegger alaposan kiosztott egy internetes trollt, aki a egy, a Facebook-oldalán megosztott bejegyzés alatt a paralimpikonokon gúnyolódott – írja a Daily Mail.

A sztár egy értelmi fogyatékosok részvételével rendezett eseményről készült videót osztott meg a közösségi oldalon. “Ezek a srácok inspirálnak” – írta a fogyatékkal élő sportolókról.

Nem sokkal később egy kellemetlenkedő kommentelő a bejegyzéshez fűzött megjegyzésében azt írta, hogy a paralimpiának “semmi éprtelme”, és nemes egyszerűséggel “retardáltaknak” nevezte a versenyzőket.

Arnie – megsemmisítő – válasza nem sokat váratott magára. “Annak ellenére, hogy gonosz és buta a hozzászólásod, nem fogom törölni, vagy kitiltani téged az oldalamról (egyelőre), mert tanulságos lehet. Két utat választhatsz. Biztosíthatlak róla, hogy ezek az atléták bátrabbak, érzékenyebbek, okosabbak és tehetségesebbek – alapvetően minden tekintetben többek, mint te. Válaszd az ő útjukat – sokat tanulhatsz tőlük, és megpróbálhatsz visszaadni valamit a világnak abból, amit eddig kaptál. Vagy maradj azon az úton, amin most jársz, maradj továbbra is az a szomorú, szánalomra méltó, irigy internetes troll, aki semmit sem tesz hozzá világhoz, és puszta féltékenységből gúnyt űz mindenkiből. Tudom, hogy valójában csak fel akarod hívni magadra a figyelmet, szóval hadd legyek őszinte: ha továbbra is ezen az úton jársz, a világon senki nem fog emlékezni rád” – írta a színész.

A troll valószínűleg elszégyellhette magát, mert nem sokkal később törölte a hozzászólását.

Check Also

A pozsonyi sortűz áldozataira emlékeztek

A csehszlovák légió katonái által 1919-ben békés tüntetőkre leadott sortűz áldozataira emlékeztek felvidéki magyarok vasárnap, …

Munkaszüneti nap lesz nagypéntek

A gazdaság teljesítménye lehetőséget ad a nagypéntek munkaszüneti nappá nyilvánítására – mondta az emberi erőforrások …

Vélemény, hozzászólás?