2017, szeptember 23 - szombat,
Home » Film » A galaxis őrzői ismét a kasszasikerlista csúcsán

A galaxis őrzői ismét a kasszasikerlista csúcsán

A Marvel-produkcióra péntektől vasárnapig 17,6 millió dollárért (4,2 milliárd forintért)váltottak jegyet a nézők.

A galaxis őrzőiForgalmazása negyedik hétvégéjén visszakapaszkodott az észak-amerikai kasszasikerlista csúcsára A galaxis őrzői című űrkaland, amely összbevétele alapján a legnagyobb kasszasikerré vált ezen a nyáron Amerikában és Kanadában.

A Marvel-produkcióra péntektől vasárnapig 17,6 millió dollárért (4,2 milliárd forintért)váltottak jegyet a nézők. A galaxis őrzőinek teljes bevétele ezzel meghaladta a 250 millió dollárt (59 milliárd forintot) Észak-Amerikában. A James Gunn rendezésében forgatott sci-fi kaland sztárszereposztásában Chris Pratt, Vin Diesel és Bradley Cooper jelent meg a filmvásznon.

A hétvégi sikerlista második helyére esett vissza a Tini nindzsa teknőcök 16,8 millió dolláros (négymilliárd forintos) jegyeladásával. A harcias teknőccsapatról szóló akciófilm az előző két hétvégén még a ranglista első helyét foglalta el.

A Ha maradnék című dráma egy 17 esztendős kómába esett kamaszról 16,4 millió dollárnyi (3,9 milliárd forint) jegybevételt ért el és ezzel a harmadik helyet szerezte meg a Kamuzsaruk című krimivígjáték és a When the Game Sands Tall című futball-film előtt, melyek 11 millió, illetve 9,1 millió dollárral (2,6 milliárd és 2,1 milliárd forinttal) végeztek a negyedik és ötödik helyen.

Check Also

Folytatják a botrányfilmet

Három éven belül érkeznek a mozikba az E. L. James által jegyzett Ötven árnyalat-trilógia folytatásai …

Új részekkel jön az X-akták

A Fox tévécsatorna a hírek szerint belevág a legendás sorozat folytatásába. A két egykori főszereplő, …

Vélemény, hozzászólás?